VANTYGHEM - VANDEPUTTE

| Kantoor |

Kantoor met 4 sterke, vastberaden advocaten

Advocatenkantoor voor Brugge beslagen in alle materies van familierecht, handelsrecht, contractenrecht, huurrecht, …

Het advocatenkantoor voor Brugge is gespecialiseerd in meerdere rechtsdomeinen, waaronder scheidingen, alimentatie, contracten & overeenkomsten, nalatenschap, sociaalrecht, huur & pacht, verzekeringen, verkeer enz. Onze specialisaties zijn op de volgende pagina’s een voor een toegelicht.

 

Het kantoor werd in 1921 opgericht door Karel Vantyghem dat al in 1954 verder uitgebouwd werd door zijn zoon, Arnold Vantyghem.

In 1987 trad de derde generatie aan. Jan Vantyghem en Marleen Vandeputte breidden het kantoor almaar verder uit tot een advocatenkantoor waar advies en rechtsbijstand worden verleend aan   particulieren, ondernemingen van klein tot groot en overheden uit de regio Brugge.

Het advocatenkantoor omvat thans een succesvolle samenwerking van vier advocaten die elk hun specifieke voorkeurmateries door en door beheersen. Hierdoor zijn we steeds in de mogelijkheid:

  • correct juridisch advies te geven en samen met u op zorgvuldige wijze alle afwegingen te maken,
  • op maat gemaakte sluitende overeenkomsten te bezorgen,
  • bijstand te verlenen in bemiddeling of onderhandeling met veel zin voor diplomatie en resultaat,
  • tenslotte, indien er geen andere mogelijkheid overblijft of wenselijk is, met veel slagkracht en volharding uw belangen te behartigen voor de rechtbank.

Een grondige en resultaatgerichte aanpak van uw dossier en een vlotte en transparante communicatie staan hierbij centraal. Probleem? Vraag?

Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak. In overleg met u zoeken wij een constructieve oplossing voor uw juridisch probleem.